Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dzieki dziewczyny .... ona ma nawet dluzsze rzesy niz ja mam hehe ale to po tacie (jak byl maly to jego siostra powiedziala mu ze ma rzesy jak dziewczyna- bo dlugie, wiec poszedl i je obcial hehe )

Ojj dzeci to szkola rodzicow strasznie ale i tak sa przekochane

Ja teraz posprzatalam, pomylam podlogi (i kociak mi wskoczyl do wody hehe, tak wiec musialam myc drugi raz bo mialam lapki ) a Zuzia spi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A my bylysmy dzisiaj na szczepieniu. Julka plakala a ja razem z nia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIEWCZYNY MACIE MOŻE SPRAWDZONY KREM DO TWARZY DLA DZIECI NA MROŻNE DNI?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga az tak Julcia płakała??? bidulka ale szczepienia są okropne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Hej dziewczyny
Ja bylam wczoraj w szpitalu na badaniach no i oczywiscie mam zatrucie ciazowe na szczescie nie jakies mocno grozne ale jest i wczoraj juz chcieli mnie zostawic w szpitalu ale nie dalam sie namowic i polozna dala mi czas do jutra.Jesli wyniki mi sie nie zmienia w jutrzejszym badaniu to powiedziala ze zostawiaja mnie na wywolanie porodu .Boje sie strasznie tego wywolywania ,chyba wolalabym naturalnie niz tak lezec i czekac a zostalo mi do porodu 11 dni .Ale mam nadzieje ze jutro bedzie wszystko ok i wroce do domku
I jeszcze mam pytanko czy ta masc do brodawek Purelan Medela 100 to mozna kupic tutaj w aptece czy tylko w Polsce ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja dostalam w szpitalu bo im powiedzialam ze mnie bolawiec napewno da sie ja kupic tutaj
ale ja na bolace sutki polecam swoje mleczko pomaga

a ja mam pytanko dostalam ta kartke musze ja odeslac ale co dalej musze malutka zameldowac jakies laczenie rodzin paszport wiem ze byla na ten temat rozmowa ale nie pamietam a nie umiem znalez dziewczyny pomocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
moj kochany wrzaszczek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss, aj,aj , jaka sliczna
Kakariki, kupisz w aptece. Ale na wieksze problemy z sutkami polecam Bepathen. Ja nim wyleczylam caly bol No i przechlapane z tym zatruciem. Dobrze,ze to juz koncowka
marzenie,plakala i to tak zalosnie,ze mi serce pekalo
Monika,norwezki polecaja Ceridal Kuldekrem 75ml. I ja go kupie dla Julki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
U nas szczepienie bedzie 23.11 tez pewnie mala bedzie plakac.

Bu zatrucie, trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok i tak jak Aga pisze dobrze ze to juz koncowka...

Dziewczyny, a ja nie wiem czy nie dostalam ospy (strasznie swedzi, nie jest tego duzo bo okolo 10)... w czwartek ide do lekarza... wiem ze ci ktorzy przechodzili ospe choruja na polpasiec, ale mnie to nie boli itd. tak jak pisza w objawach... wiec nie wiem nie przypuszczam zeby to byla alergia bo nie jadlam nic nowego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
kasiar ja jak miałam półpasiec to mnie nie bolało, ale jak przechodził to ktoś z mojej rodziny to fakt narzekal na ból.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok